GİZLİLİK POLİTİKASI 


Bu gizlilik bildirimi, yalnızca veri güvenliği ile ilgili olarak bilgi amaçlı yayınlanmıştır. Bu web sitesinde yer alan veri ve işlemlerin güvenliğini sağlamak için gerekli tedbirler Ece plastik makina kimya san.ve Tic.ltd.şti tarafından ve / veya banka / finans kurumu ile ilgili işlemlerde ilgili kredi kartı / banka kuruluşu tarafından alınır. Tüm kredi kartı işlemleri ve doğrulama işlemleri web sitemizden bağımsız olarak sizinle ilgili Banka veya kredi kartı kuruluşları arasında gerçekleşir. Buna göre, Ece plastik makina kimya san.ve Tic.ltd.şti herhangi bir şekilde kredi kartı şifreniz veya size ait başka herhangi bir finansal ödeme bilgisine sahip değildir.
Web sitemizin ziyaretçilerinin belirli kişisel verileri, ziyaretçilerin bilgilendirilmiş onayı ile web sitemizin belirli bölümlerinden elde edilir. Buna göre elde edilen kişisel veriler web sitemiz tarafından korunmaktadır ve bu koruma sürekli olarak sağlanacaktır.
Veri güvenliğini düzgün bir şekilde sağlamak için, web sitesi ziyaretçileri ve kullanıcıları, verilerini ve şifrelerini diğer şahıslara ifşa etmekten kaçınmalıdır.
Şifrelerin korunması gerekliliğini daha iyi anlamak için, web sitemizde gerçekleştirdiğiniz işlemlerle ilgili olarak web sitesinde bulunan “Kullanıcı Sözleşmesi” ni okumanız ve buna uygun hareket etmeniz önemlidir.
Verilerinizin güvenliğini sağlamak için, web sitemizde oluşturduğunuz kullanıcı adlarını ve şifreleri hiçbir koşulda ve hiçbir şekilde üçüncü şahıslara ifşa etmemeniz önemlidir.
Web sitemiz, tarafımızca işletilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu tür web sitelerinden birini ziyaret ederseniz, o web sitesinin gizliliğini ve diğer politikalarını iyice gözden geçirmeniz gerekir. Web sitemiz, diğer şirketlerin politika ve uygulamalarından dolayı hiçbir sorumluluk ve yükümlülük kabul etmemektedir.
Web sitemiz aracılığıyla elde edilen müşteri verileri, ilgili mevzuat ve yasal yükümlülüklerimiz uyarınca belirli resmi makamlara açıklanabilir. Lütfen ilgili veri açıklama bildirimini okuyun.
Bu web sitesindeki tüm veri, uygulama ve diğer içerik hakları, kendileriyle yapılan sözleşmeler uyarınca üçüncü kişilere ve / veya kuruluşlara ait olmadıkları sürece, yalnızca Ece plastik makina kimya san.ve Tic.ltd.şti'ye aittir. Fikir ve Sanat Eserleri Kanunundan doğan bu tür içeriklere ilişkin fikri haklar, ticari markalar, patentler ve endüstriyel tasarım ve diğer fikri haklar, Ece plastik makina kimya san.ve Tic.ltd.şti'nin münhasır ve münhasır mülkiyetidir. Ece plastik makina kimya san.ve Tic.ltd.şti'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde ve hiçbir şekilde bu tür işlemlerle bağlantılı olarak kullanılamaz, pazarlanamaz, satılamaz veya kullanılamaz.
Her türlü konuda Ece plastik makina kimya san.ve Tic.ltd.şti ile iletişim menüsüne girerek iletişime geçebilirsiniz.

 

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE GÜVENLİĞİ ONAY FORMU

Bu belgeyi onaylayarak, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun ("Kanun") 5. maddesi kapsamında Şirketimize iletmiş olduğunuz kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenmesine açıkça rıza göstermiş oluyorsunuz. hizmetlerimiz hakkında bilgilendirmek, sizinle iletişime geçmek, istatistiki bilgileri toplamak ve bu işlemleri gerçekleştirmek amacıyla kişisel verilerinizi yurtiçi ve yurtdışında ikamet eden üçüncü kişilere aktarmak amacıyla. Kişisel verileriniz ticari uygulamalarda öngörülen süreler içerisinde yasal düzenlemelere uygun olarak işlenecektir. Veri Sorumlumuz Kanun kapsamında; Kanundaki tüm yükümlülük ve yükümlülüklere uymayı kabul eder.

Kişisel Verilerinizin, bu verilerin saklanması, depolanması ve işlenmesi amacıyla Veri Sorumlusu kişisi / Şirketimiz tarafından belirlenecek yurtiçi veya yurtdışındaki üçüncü şahıslara aktarılmasına açıkça rıza gösterdiğiniz amaçlarla izin vermektesiniz.

Yasal haklarınız kapsamında; Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenmek, işlenen kişisel veriler hakkında bilgi talep etmek, kişisel verilerin işlenme amacını ve bu verilerin amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek için istediğiniz zaman Veri Sorumlusu Şirketimizle iletişime geçme hakkına sahipsiniz. , Kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerinizdeki hataların düzeltilmesini isteme ve bu düzeltmeyi aktarılmışsa ilgili üçüncü kişiden talep etme, silinmesini, yok edilmesini veya Kişisel verilerin işlenme sebeplerinin ortadan kalkması halinde bu verilerin anonim hale getirilmesi, ve aktarım yapılmışsa, bu talebin devredilen üçüncü kişiye iletilmesini isteme, işlenen veriler neticesinde kişi ile ilgili olumsuz bir sonuca itiraz etme, Kanuna aykırı veri işlemeden kaynaklanan zarar.

Kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri kapsamında şirketimiz tarafından yapılan bu bilgiler ve açıklamanın ardından aşağıdaki açık rızanız ile toplanacaktır:

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili açıklama metninin tamamını okudum ve anladım. Ece Plastik Makina Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve bilgilendirildi ki Ece Plastik Makina Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kişisel Verilerimi yukarıda belirtilen amaçlar çerçevesinde işleyeceğim. Bu kapsamda konu ile ilgili tereddüde yer bırakmadan aydınlatılmış ve bilgilendirilmiş olarak, Aydınlatma Metninde belirtilen hususlar kapsamında Kişisel Verilerimin paylaşılmasına açık rızamla izin veriyorum.

ALICI:

TARİH: